Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Wędliny ? wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Franz Siegfried Wagner
Format: 14,9 x 20,9 cm
Liczba stron: 136
Oprawa: twarda
Seria wydawnicza: Tradycyjny smak
Typ publikacji: poradnik
ISBN: 978-83-7073-766-5
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Na razie nie dodano żadnej recenzji.