Wędliny  wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu Zobacz większe

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Nowy produkt

Wędliny ? wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner

Więcej szczegółów

35,00 zł brutto

Więcej informacji

Wędliny ? wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Franz Siegfried Wagner

Format: 14,9 x 20,9 cm
Liczba stron: 136
Oprawa: twarda

Seria wydawnicza: Tradycyjny smak
Typ publikacji: poradnik
ISBN: 978-83-7073-766-5

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Wędliny  wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Wędliny ? wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner

30 Inne produkty tej samej kategorii