Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2 Zobacz większe

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

Nowy produkt

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

Więcej szczegółów

29,90 zł brutto

Więcej informacji

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie.

Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim!

Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji.

Autor:    Susan Mahnke Peery i Charles G. Reavis
Liczba stron:    264
Format:    222x238 mm
Oprawa:    Oprawa miękka
ISBN:    978-83-7773-227-4
Wydawnictwo:    Wydawnictwo RM
Rok wydania:    2014

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2

30 Inne produkty tej samej kategorii