Nici wędliniarskie biało-czerwona
Nici wędliniarskie biało-czerwona
SKU
22084
Nici wędliniarskie bawełniane biało-czerwone,55m do parzenia i pieczenia mięs w temperaturze do 240°C.
W magazynie
Dostępność: 1 szt
Wysyłka w:
10,89 zł
8,85 zł netto za szt. cena minus VAT 23%
Do ulubionych

Nici wędliniarskie biało-czerwona

Bawełniane biało-czerwone nici wędliniarskie, o długości 55 metrów i średnicy 2 mm, są niezastąpione w ręcznym wiązaniu mięs i wędlin. Stanowią niezbędny element dla każdego domowego wędliniarza, ułatwiając wiązanie szynek, rolad i innych wyrobów mięsnych.

Nici posiadają wytrzymałość termiczną do 240°C, co oznacza, że możesz z powodzeniem wykorzystywać je do różnych procesów obróbki mięsa, takich jak wędzenie, parzenie czy pieczenie, bez obaw o zmianę aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.

Ich solidna konstrukcja sprawia, że są odporne na pęknięcia, co pozwala na zawieszanie mięsa na haczyku, na przykład w celu wysuszenia lub dojrzewania, bez ryzyka, że spadnie.

Nici wędliniarskie nie służą tylko do wędliniarstwa. Można je również wykorzystać w ogrodzie lub przy pakowaniu prezentów. Ich neutralny kolor sprawia, że są wszechstronne w zastosowaniu.

Szpula zawierająca 55 metrów nici pozwala na przygotowanie wielu smakowitych potraw, a także umożliwia przechowywanie ich w porządku, bez ryzyka poplątania.

Nasze bawełniane biało-czerwone nici wędliniarskie posiadają atest PZH, który dopuszcza je do kontaktu z żywnością. Są wykonane z naturalnych materiałów, co sprawia, że są bezpieczne w użytkowaniu.

Najnowszy wpis

Zakwas na żurek
WYSYŁKA W 24H

Gwarantujemy szybką dostawę - Twoja paczka będzie gotowa do wysyłki w ciągu 24 h od złożenia zamówienia.

ODBIÓR W SKLEPIE

Oferujemy darmowy odbiór zamówionych produktów w jednym z naszych sklepów stacjonarnych.

DARMOWY ZWROT

Jeżeli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, zapewniamy gwarancję bezpłatnego zwrotu w ciągu 14 dni.