Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2g
Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2g
  • Szerokość: 50 mm
  • Wysokość: 100 mm
SKU
19281
Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2g
W magazynie
Dostępność: 8 szt
Wysyłka w: 24h
8,79 zł
7,15 zł netto za szt. cena minus VAT 23%
Do ulubionych

Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2g

 

Wyjątkowa oferta dla miłośników domowych wędlin! Teraz możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu kiełbasami dojrzewającymi, takimi jak chorizo, salami czy palcówki, dzięki specjalnie dobranym kulturom bakterii.

Nasze kultury bakterii umożliwiają szybkie i bezpieczne dojrzewanie domowych kiełbas już w zaledwie 10-14 dni, nadając im jednocześnie wyjątkowy smak i aromat. Dodatkowo, zabezpieczają one przygotowywane wyroby przed rozwojem szkodliwych bakterii, co zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo Twoim wyrobom.

Przygotowanie 5 kg kiełbasy typu chorizo jest proste dzięki naszemu przepisowi. Wystarczy mięso, odpowiednio dobrane przyprawy oraz nasze kultury bakterii, aby stworzyć wyjątkowe wędliny w domowym zaciszu.

Najnowszy wpis

Zakwas na żurek
WYSYŁKA W 24H

Gwarantujemy szybką dostawę - Twoja paczka będzie gotowa do wysyłki w ciągu 24 h od złożenia zamówienia.

ODBIÓR W SKLEPIE

Oferujemy darmowy odbiór zamówionych produktów w jednym z naszych sklepów stacjonarnych.

DARMOWY ZWROT

Jeżeli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, zapewniamy gwarancję bezpłatnego zwrotu w ciągu 14 dni.