- Szerokość: 50 mm
- Wysokość: 100 mm
Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2g
Wyjątkowa oferta dla miłośników domowych wędlin! Teraz możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu kiełbasami dojrzewającymi, takimi jak chorizo, salami czy palcówki, dzięki specjalnie dobranym kulturom bakterii.
Nasze kultury bakterii umożliwiają szybkie i bezpieczne dojrzewanie domowych kiełbas już w zaledwie 10-14 dni, nadając im jednocześnie wyjątkowy smak i aromat. Dodatkowo, zabezpieczają one przygotowywane wyroby przed rozwojem szkodliwych bakterii, co zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo Twoim wyrobom.
Przygotowanie 5 kg kiełbasy typu chorizo jest proste dzięki naszemu przepisowi. Wystarczy mięso, odpowiednio dobrane przyprawy oraz nasze kultury bakterii, aby stworzyć wyjątkowe wędliny w domowym zaciszu.