Kolendra to przyprawa, które swoje zastosowanie znalazła przede wszystkim podczas przygotowywania pikantych dań kuchni indyjskiej. Ziarenka kolendry doskonale nadają się do urozmaicenia dań kuchni meksykańskiej. Nadają wyjątkowego smaku takim potrawą jak burrito czy sos salsa. Kolendra podkreśla smak pieczeni wołowej, schabu oraz kurczaka po meksykańsku. Kolenda wykazuje szeroki zakres właściwości zdrowotnych. Przede wszystkim działa pozytywnie na układ pokarmowy ze względu na zawartość olejku eterycznego bogatego w linalon, związku o działaniu rozkurczowym na mięśnie gładkie.
Najnowszy wpis
Zakwas na żurek
Szukasz sposobu na przygotowanie autentycznego zakwasu na żurek, który wzbogaci świąteczny stół swoim wyjątkowym smakiem? Nie szukaj dalej! Oto krótka instrukcja, jak w prosty sposób przygotować własny zakwas na żurek w domu. Dzięki naszym krok po kroku wskazówkom, będziesz mógł cieszyć się pysznym żurkiem, który zachwyci Twoją rodzinę i gości podczas Świąt Wielkanocnych. Zacznijmy już dziś i stwórzmy razem wyjątkowy dodatek do świątecznego menu!
Produkty użyte
Gwarantujemy szybką dostawę - Twoja paczka będzie gotowa do wysyłki w ciągu 24 h od złożenia zamówienia.
Oferujemy darmowy odbiór zamówionych produktów w jednym z naszych sklepów stacjonarnych.
Jeżeli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, zapewniamy gwarancję bezpłatnego zwrotu w ciągu 14 dni.
Newsletter
Zapisz się na nasze aktualności
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.