Termometr do pieczenia mięsa
Termometr do pieczenia mięsa
  • Szerokość: 45 mm
  • Wysokość: 148 mm
SKU
12287
Termometr do pieczenia mięsa 0°do100° 140mm
W magazynie
Dostępność: 12 szt
Wysyłka w:
20,99 zł
17,07 zł netto za szt. cena minus VAT 23%
Do ulubionych

Termometr do pieczenia mięsa 0° do 100°

Prawidłowa kontrola temperatury jest kluczowa dla osiągnięcia doskonałego efektu końcowego podczas procesu pieczenia, wędzenia i gotowania. Dlatego mamy dla Ciebie wyjątkowy, sprawdzony sprzęt, który znacząco ułatwi pracę w kuchni podczas przygotowywania pysznego, domowego jedzenia.

Nasz termometr gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, który idealnie sprawdzi się w Twojej kuchni podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięsa. Jeden produkt, wiele możliwości przyrządzenia smakowitych dań.

Termometr posiada szeroki zakres pomiaru temperatury od 0 do 100°C, a jego dokładność wynosi +/-2°C. Jest trwały i solidny, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia bezpieczeństwo dla Twojego zdrowia.

Jego precyzję gwarantuje czujnik temperatury umieszczony na szpikulcu w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca. Dzięki temu możesz dokładnie kontrolować temperaturę podczas przygotowywania potraw.

Termometr jest wygodny w użytkowaniu dzięki graficznej podziałce, która jest łatwa do odczytania i wskazuje idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

To trwały i solidnie wykonany termometr gastronomiczny z wysokiej jakości stali nierdzewnej, który doskonale sprawdzi się podczas kontroli temperatury podczas procesu pieczenia, wędzenia i gotowania potraw. Posiada szeroki zakres temperatury od 0 do 100°C. Dla precyzyjnego pomiaru został wyposażony w specjalny czujnik temperatury na szpikulcu, który precyzyjnie mierzy ciepłotę przyrządzanych dań. Dodatkowo na tarczy znajduje się graficzna podziałka, wskazująca prawidłową temperaturę dla różnych rodzajów mięsa. Termometr posiada również dużą, czytelną białą tarczę.

Kontrolowanie temperatury może być niezwykle proste. Wystarczy wbijać sondę w przygotowywane mięso. Czujnik temperatury znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, więc ważne jest odpowiednie umieszczenie termometru w potrawie.

UWAGA: Termometr nie powinien pozostawać w piekarniku podczas procesu pieczenia. Służy on jedynie do jednorazowej kontroli temperatury.

Najnowszy wpis

Zakwas na żurek
WYSYŁKA W 24H

Gwarantujemy szybką dostawę - Twoja paczka będzie gotowa do wysyłki w ciągu 24 h od złożenia zamówienia.

ODBIÓR W SKLEPIE

Oferujemy darmowy odbiór zamówionych produktów w jednym z naszych sklepów stacjonarnych.

DARMOWY ZWROT

Jeżeli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, zapewniamy gwarancję bezpłatnego zwrotu w ciągu 14 dni.