Termometr do przetworów
Odkryj termometr do zadań specjalnych, niezastąpiony podczas przygotowywania domowych przetworów, pasteryzacji i parzenia wędlin. Dzięki kolorowej skali, wysokiej jakości wykonania oraz poręcznym wymiarom, przygotowywanie domowych zapasów stanie się niezwykle łatwe!
Duży termometr kulinarny z kolorową skalą to niezastąpione narzędzie w kuchni, szczególnie podczas przygotowywania domowych przetworów, pasteryzacji oraz parzenia wędlin. Wykonany z wysokiej jakości szkła, w całości w Polsce, zapewnia solidną i niezawodną konstrukcję.
Termometr cieczowy jest bezpieczny w użytkowaniu, nie zawiera rtęci, więc możesz korzystać z niego bez obaw o kontakt z groźną substancją w przypadku stłuczenia. Jego wygoda korzystania sprawia, że jest niezwykle poręczny i łatwy w użyciu w domowej kuchni. Czytelna kolorowa skala z owocowym motywem ułatwia odczyt temperatury w zakresie od 0 do 100 stopni Celsjusza, z dokładnością +/- 1.
Dodatkowo, produkt jest łatwy w konserwacji i czyszczeniu — wystarczy umyć go pod ciepłą, bieżącą wodą. Uwaga! Termometr nie nadaje się do mycia w zmywarce!
Dzięki dużej, wygodnej i poręcznej konstrukcji o długości 22 cm, termometr ten to niezastąpione akcesorium, które ułatwi Ci codzienną pracę w kuchni, zapewniając precyzyjną kontrolę temperatury podczas przygotowywania różnorodnych potraw.
Uwaga! Dokładność urządzenia wynosi +/- 1 stopień Celsjusza.